Història


Antigament, ja fa un grapat d'anys, quan la majoria de nosaltres encara no erem al món, el local on està ubicat l'Hostal del Pont era una sala de ball. Amb els anys s' ha convertit en un restaurant de referència per la gastronomia local de Dosrius, terra de caça i bolets.
L' actual cap de cuina i copropietari Alfonso Llorente hi va entrar amb només 12 anys, cap a l'any 1969. L'Alfonso va anar evolucionant en la seva formació com a restaurador gastronòmic fins que el 1992 es va fer càrrec total del que és avui l'Hostal del Pont juntament amb Mª Mercè Massó, copropietària, que s'incorporà l'any 1985 a l'equip i amb qui l'ha anat convertint en un punt de referència per destacar a la cultura del poble.
L'any 2003 es van dur a terme unes reformes per actualitzar-se segons les noves tendències en el món de la gastronomia. Amb aquest canvi es volia assolir un renovament en la decoració i en les instal·lacions que, sens dubte, han aconseguit.